Brzi pregled korpe

ZAMENA AMORTIZERA

Zamena Amortizera | Beoguma

Jedan od najpoznatijih delova vešanja je svakako amortizer čija je uloga usporenje i zaustavljanje njihanja celog vozila tokom vožnje, te služi kao prigušnica oprugama.

Neispravna funkcija amortizera dopustiće prekomerno osciliranje celog vešanja sa jako izraženim amplitudama. Usporenje i umanjenje amplituda potrebno je da bi se održala udobnost vožnje i povećala sigurnost. Dodatna je opasnost istrošenih amortizera to što je produžen put kočenja i ranije se pojavi vodeni klin ili popularno zvan ‘aquaplaning’. Uočite li ulje na telu amortizera, to je i bez stručnog pregleda siguran znak da je potrebno zameniti amortizere.

Preporuka je svakih 20.000 km ili jednom godišnje proveriti stanje elemenata vešanja.

Originalni amortizeri

Zamena amortizera i šolja amortizera. Originalni amortizeri Kayaba, Monroe, Sachs, Bilstein i Meyle. Besplatna provera stanje amortizera.

Zakazivanje Termina

Rezervišite svoj termin za servis amortizera. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam odgovoriti u najskorijem roku i zakazati prvi slobodan termin.

Odloženo plaćanje

Odloženo plaćanje do 6 rata. Uradite servis odmah a platite kasnije! Čekovima, administrativnom zabranom ili platnim karticama.

Originalni amortizeri

Istorija pokazuje da su velike inovacije izdržale test vremena. Tokom godina, Monroe je posvećen kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu kupaca i novim proizvodima u tehnologiji. Ova obaveza je tradicija koja datira iz ranih 1900-ih.
KAYABA je najveći svetski snabdevač amortizera za proizvođače automobila. Preko 1 milion KYB amortizera se proizvede svake nedelje. KYB Europe GmbH nudi svetsku klasu kvaliteta proizvoda i usluga klijentima. To je prepoznato od strane kompanije pod sloganom, “Naša preciznost, Vaša prednost ‘.
Brand SACHS važi za jedan od najtraženijih brendova na tržistu, upravo zbog besprekornog kvaliteta koji pruža. Svestrani Sachs amortizer uz povoljnu cenu ispunjavaju velike zahteve udobnosti i sigurnosti – za sva vozila.