Brzi pregled korpe

TOYO TIRES

Toyo vrhunski kvalitet sa neverovatnim poklonima u Beogumi


Kupite Toyo i vozite se bezbedno - Garancija  +

Vozite se bez brige jer uz Toyo gume, pored vaučera za pomoć na putu dobijate i Garaniju + koja takođe važi godinu dana od datuma kupovine i odnosi se na sva mehanička oštećenja. Bez obzira na uzrok oštećenja, tj. da li je u pitanju staklo, ekser ili oštri ivičnjak, za sve korisnike Garancije + Beoguma obezbeđuje besplatnu vulkanizaciju. 

U slučaju da reparacija gume nije moguća od Beogume dobijate potpuno novu gumu na poklon. Opširinje o Garanciji + moćete pročitati ovde

Zimski program TOYO Tires guma obuhvata modele:

  • Snowprox S953 koji je dizajniran za veće, snažnije automobile
  • Snowprox S943 koji je dizajniran za manje i automobile srednje klase
  • Open Country V/T, koji je dizajniran za SUV vozila i vozila sa pogonom na sva četiri točka

Pogledajte ponudu Toyo letnjih guma


225/45R19 TOYO PROXES SPORT ZR 96Y

225/45R19 TOYO PROXES SPORT ZR 96Y

21.760,92 RSD

Širina: 225 Visina: 45 Prečnik: R19 Brend: TOYO
235/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR 96Y

235/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR 96Y

21.362,40 RSD

Širina: 235 Visina: 40 Prečnik: R19 Brend: TOYO
245/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR 98Y

245/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR 98Y

20.293,20 RSD

Širina: 245 Visina: 40 Prečnik: R19 Brend: TOYO
275/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR XL 105Y *dot 4519* AKCIJA

275/40R19 TOYO PROXES SPORT ZR XL 105Y *dot 4519* AKCIJA

19.748,40 RSD

Širina: 275 Visina: 40 Prečnik: R19 Brend: TOYO
245/45R18 TOYO PROXES C1S 100Y

245/45R18 TOYO PROXES C1S 100Y

17.758,44 RSD

Širina: 245 Visina: 45 Prečnik: R18 Brend: TOYO
235/35R19 TOYO PROXES TR1 XL 91W

235/35R19 TOYO PROXES TR1 XL 91W

17.685,00 RSD

Širina: 235 Visina: 35 Prečnik: R19 Brend: TOYO

>>> KOMPLETNA PONUDA <<<

Premium gume odličnih performansi

Zahvaljujući osnovnim karakteristikama kao što su:

  • visok nivo stabilnosti u krivinama
  • odličan prenos sile kočenja i ubrzanja
  • redukovana potrošnja goriva

Toyo gume se sa razlogom smatraju jednom od premium guma koje se mogu naći na našim prostorima, ali i na svetskom tržištu. Osim toga, Toyo gume predstavljaju idealan odnos kvaliteta i cene, a u Beogumi ih možete uzeti uz specijalne povoljnosti.

Zašto su Toyo gume odličan izbor? 

Evo još nekoliko razloga zašto je nabavka Toyo guma odlična odluka: 

Japanski kvalitet i tradicija 

Već 70 godina unazad Toyo brend predstavlja inovaciju, kvalitet, performanse i izvrsnu uslugu koja se isporučuje širom sveta.

TOYO Tires kontinuirano poboljšava tehnologiju, usmeravajući svoj razvoj novih proizvoda kako bi nastojao premašiti zahteve svetskih najzahtevnijih proizvođača automobila. Asortiman guma obuhvata širok spektar modela sa visokim performansama, gume prilagođene sportskim takmičenjima, gume za SUV i 4×4 vozila te ekološku liniju guma.

Odlična vuča i kontrola na svim tipovima terena

Toyo gume su tokom godina stekle reputaciju lidera u industriji kada je u pitanju vuča. Ove gume se čvrsto drže na površini bez obzira na prirodu terena po kojem se kreću. 

Takođe, Toyo gume su posebno dizajnirane i testirane za različite terene i okruženja. Podjednako se neometano kreću u  vrućem, ledenom, hladnom i/ili vlažnom okruženju kako bi se osiguralo vrhunsko prijanjanje i kontrola. 

Održivost uz nepromenjeni kvalitet i performanse

Potpuno svesni uticaja svojih aktivnosti i proizvoda na zemlju i okolinu kompanija Toyo konstantno radi na unapređenju proizvodnog procesa kako bi se postigla održivost u lancu proizvodnje. Održive metode izrade guma modelirane su tako da redukuju efekte koji su nepovoljni po okolinu, ali u potpunosti zadržavaju kvalitet i performanse po kojima je Toyo prepoznatljiv.

Pristupačna cena

Toyo gume karakterišu prihvatljive cene prema kojima njihove gume postaju pristupačnijje u odnosu na gume konkurentskih proizvođača. Pristupačna cena Toyo guma je takva i predviđa se da je u pitanju trend koji će se nastaviti i u doglednoj budućnosti jer su mnogi vlasnici i korisnici vozila stekli naviku da posežu za ovom gumom vrhunskog kvaliteta. 

Dizajnirane da traju duže

Nekoliko recenzija korisnika Toyo guma upućuje samo na jedan zaključak - da Toyo zaista ispunjavaju i čak premašuju sve predviđene specifikacije kilometraže kako bi postali prvi po pitanju trajnosti guma usled sporog habanja tokom dužeg vremenskog perioda.

Raznolikost u veličini i dizajnu

Toyo gume se isporučuju u širokom spektru veličina i dizajna kako bi zadovoljile specifične potrebe posebnih vozila poput SUV-ova, limuzina, krosovera i lakih kamiona. Zapravo, kao odgovor na potražnju kupaca i na dodatna očekivanja potrošača, Toyo gume već 70 godina donose konstantne inovacije i istražuju nova područja u razvoju proizvoda i dodatne opreme. 

Usled procvata tržišta sportskih kompaktnih tjunera, kompanija je brzo reagovala dizajnirajući visokokvalitetne gume velikog prečnika felne. Ova inovacija je neizmerno povećala veličine guma za putničke automobile na 18 inča koje su bile nezamislive pre samo nekoliko godina. Veličine oboda od tada beleže stalan rast i nastavljaju da ga rade. Toyo tures je to ponovio 2008. godine, ovog puta puštajući po prve ikad gume za 26 i 28 inča za putnička vozila. Ovo je brzo pratila guma za putničke automobile od 30 inča.

Takve razlike u veličinama i dizajnu guma pružaju vlasnicima vozila šansu da imaju izbor prilikom donošenja odluke o promeni guma. 

Gume za svaki tip vozila 

Toyo gume su dizajnirale gumu za svaki automobil ili laki kamion. Različiti dizajni takođe znače da su njihove gume pogodne za različite terene, uključujući mokre, suve, terene pokrivene snegom, peskom ili blatnjave površine, na putu ili van njega. 

 Toyo gume su takođe veoma atraktivne i daju vrhunski čvrst izgled bilo kom vozilu kada su montirane na isti.

>>> KOMPLETNA PONUDA <<<