Brzi pregled korpe

SERVIS TRAPA

Servis Trapa | Beoguma

Sklop vešanja na vozilu predstavlja skup različitih elemenata kojima je osnovni zadatak da prenesu silu trakcije sa točkova na karoseriju, te osiguraju sigurno upravljanje vozilom uz maksimalnu udobnost. Za ispravno funkcionisanje sklopa zadužen je niz elemenata koji su međusobno zavisni. Sigurnost vožnje direktno zavisi od ukupnog stanja vešanja pa su redovan pregled i zamena istrošenih delova neophodni.

Originalni delovi trapa

Zamena delova trapa. Originalni delovi renomiranih proizvođača sa garancijom: Delphy, TRW, SKF… Besplatna kontrola ispravnosti vešanja.

Zakazivanje Termina

Rezervišite svoj termin za servis kočnica. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam odgovoriti u najskorijem roku i zakazati prvi slobodan termin.

Odloženo plaćanje

Odloženo plaćanje do 6 rata. Uradite servis odmah a platite kasnije! Čekovima, administrativnom zabranom ili platnim karticama.

Originalni deloviDelphi Automotive Systems je vodeći svetski proizvođač na tržištu automobilskih rezervnih delova. Nekada u sastavu General Motors-a, Delphi Automotive Systems, danas je samostalna kompanija sa preko 30 tehničkih centara i 200 proizvodnih lokacija u Evropi, Aziji, Severnoj i Južnoj Americi. Dokaz kvaliteta svakako su i najveći svetski proizvođači automobila, koje Delphi Automotive Systems snabdeva komponentama za prvu ugradnju.“SKF” proizvodi sve vrste kugličnih ležajeva: radijalne kuglične, kuglične sa kosim dodirom, samopodesive kuglične, cilindrično valjkaste, konusno valjkaste… “SKF” kao lider u proizvodnji ležajeva, pokriva kompletno tržište autoindustrije, sa ponudom: kompleta ležaja točka, ležaja točka i glavčine točka.TRW Automotive je među najvećim svetskim dobavljačima automobilske industrije sa prometom od 14,4 milijardi dolara u 2010 godini. Snabdeva više od 40 velikih proizvođača automobila. Ovo je proizvođač koji drži vodeće pozicije u svim svojim kategorijama proizvoda.Kao lider u automobilskoj bezbednosti, TRW proizvodi napredne aktivne sisteme kočenja, upravljanja i ogibljenja.